Όλη η Λαμία μία Αγκαλιά!

 

image001

 

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί  στην Πλατεία Πάρκου, στη Λαμία όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού που έχει γίνει ποτέ στην πόλη.

Η εθελοντική οργάνωση Wheeling2help, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, όλους τους Συλλόγους Αναπηρίας  Φθιώτιδας, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους, πλήθος εθελοντών, φορέων και χορηγών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν το μήνυμα της συμμετοχής και της αλληλεγγύης.

Αθλοπαιδιές, βιωματικές δράσεις, δημιουργική απασχόληση παιδιών, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά δρώμενα και πολλά άλλα, σας περιμένουν στο κέντρο της πόλης της Λαμίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην αναπηρία.

Το μεγαλύτερο ενωτικό μήνυμα θα το δώσουμε όμως, όλοι μαζί, στις 19:00 ακριβώς,  με μία τεράστια αγκαλιά. Θα δημιουργήσουμε την  μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης στην πόλη: 700 εθελοντές θα υψώσουμε 700 κόκκινα μπαλόνια και θα αγκαλιάσουμε τις τέσσερις πλατείες του κέντρου της Λαμίας. Φωτογραφικός φακός και drown θα αποτυπώσουν αυτή την αγκαλιά, που θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθούν οι συμμετέχοντες Σύλλογοι και φορείς (πάνω από 15 άτομα) σε ένα banner που θα ταξιδέψει παντού.

Για την εγγραφή σας σε αυτή την ξεχωριστή δράση, θα χρειαστεί απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα καταγραφής που θα βρείτε στο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2BO_GZvVwlEOmMILD-utvUOqvfPqrv5g4-y_QTZK7tdAgtA/viewform?c=0&w=1

 

Στη συνέχεια , θα παραλάβετε τα αυτοκόλλητα συμμετοχής για τον αριθμό μελών που έχετε δηλώσει καθώς και πληροφορίες. από : Διάκου 5   (ισόγειο , 13:00 – 15:00,18:00 – 20:00 , τηλ.  2231051262)

Την ημέρα της δράσης, θα παραλάβετε τα κόκκινα μπαλόνια για τα μέλη σας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην πλατεία Πάρκου  και …παίρνουμε θέση, στις 19:00 ακριβώς, για την μεγαλύτερη αγκαλιά στην Ελλάδα.

image002

 

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-Όλη-η-Λαμία-μια-Αγκαλιά

Σχολιάστε