Επίσκεψη στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών

 

 

%cf%80%ce%ba%cf%81_bazaar-2

 

%cf%80%ce%ba%cf%81_bazaar-3

%cf%80%ce%ba%cf%81_bazaar

Τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος με τους Αντιπεριφερειάρχες  Θεμιστοκλή Χειμάρα και  Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Αργυρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Καραΐσκος έκανε την ακόλουθη δήλωση.:

 «Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας, όχι για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, αλλά πλέον και για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

 Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών συμπληρώνει 20 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση  της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής  Αγοράς και έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη του στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα έχει την ίδια επιτυχία όπως κ τις προηγούμενες χρονιές . 

Θε ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές και να δηλώςω παρών  σε κάθε προσπάθεια τους να  συνεισφέρουν στη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθεια και τη συνδρομή μας, καθώς και να ενθαρρύνω όλους όσους έχουν τη δυνατότητα,  να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή,  κάνοντας μία επίσκεψη στη σημερινή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.»

 

Επίσκεψη-στη-Χριστουγεννιάτικη-αγορά-του-Πνευματικού-Κέντρου-Ρουμελιωτών