Δελτίο τύπου:”Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Κλέαρχος Περγαντάς στη Λιβαδειά,στην συνάντηση για την σύσταση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς στη Λιβαδειά, στην συνάντηση για την σύσταση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Στη Λιβαδειά θα βρίσκεται αύριο 2 Απριλίου 2014 ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, όπου θα συμμετέχει στην ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Πρόκειται για μια νέα εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του σημαντικού για την Περιφέρεια, αγροδιατροφικού τομέα. Κυρίαρχος σκοπός της είναι η ανάδειξη, προβολή και προώθηση των προϊόντων που έχουν ενταχθεί στο «Καλάθι» της Περιφέρειας, ώστε να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και το αγροτικό εισόδημα.

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα αναλυθούν λεπτομερώς, ο ρόλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η διαδικασία σύστασής της και οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν από τους Δήμους και τα Επιμελητήρια που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως ιδρυτικά της μέλη.

Θα ακολουθήσουν ενημερωτικές συναντήσεις και με τους παραγωγικούς φορείς κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Σχολιάστε