Π.Ε.Εύβοιας:Ενημέρωση Εκχιονισμών 31-12-2016

foto

Ενημέρωση Εκχιονισμών 31-12-2016

Τρίτη μέρα κακοκαιρίας στο Νομό Εύβοιας, ωστόσο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο παραμένει ανοικτό δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Σε κάποια τμήματα, βέβαια, κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς σημειώνεται παρατεταμένη χιονόπτωση.

Αναλυτικότερα, η κυκλοφορία διεξάγεται ελεύθερα στο τμήμα Ψαχνά – Προκόπι (Άγιος). Στη Βόρεια Εύβοια όλοι οι δρόμοι είναι προσπελάσιμοι (Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Κερασιά, Ταξιάρχης, Καστανιώτισσα). Το τμήμα Στενή – Στρόπωνες στη Δίρφυ ήταν ανοιχτό έως νωρίς το απόγευμα, οπότε και ξεκίνησε έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να επιχειρείται η διάνοιξή του. Ομοίως, στην περιοχή της Σέττας καθώς και στο τμήμα Κάρυστος-Αμυγδαλιά. Τέλος, ελεύθερη είναι η επαρχιακή οδός Λέπουρων-Καρύστου.

Ο Φάνης Σπανός δήλωσε: «Διανύουμε την τρίτη μέρα έντονων καιρικών φαινομένων στην Εύβοια. Ο στόλος μας, ωστόσο, επιχειρεί αδιάκοπα προκειμένου να διασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους του Νομού. Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά πως θεωρείται επιβεβλημένη η κατοχή αλυσίδων και ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.»

Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο

ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ_31122016

Σχολιάστε