Εγκαίνια Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Δήμο Λοκρών

sterea_20151207_01

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Χωροταξίας και Περιβάλλοντος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            

Λιβαδειά, 05 Ιουλίου  2016

 Εγκαίνια Σταθμών  Μεταφόρτωσης  Απορριμμάτων στο Δήμο Λοκρών

 Την Δευτέρα 04 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Δήμο Λοκρών σε Αταλάντη  και Μαλεσίνα  και οι οποίοι  θα εξυπηρετήσουν τον ∆ήµο, στην  ορθολογικότερη µεταφορά των παραγόµενων αστικών στερεών αποβλήτων.

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας  κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

“Το ζήτημα της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων απασχολεί έντονα το σύγχρονο κόσμο, αφού παρατηρείται αύξηση της παραγόμενης ποσότητας των απορριμμάτων. Στην αύξηση αυτή συμβάλλουν οι αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους λόγω της οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης των τελευταίων ετών. Στο Δήμο Λοκρών έχουμε μια πολύ θετική εξέλιξη με την δημιουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων αφενός διότι μειώνεται το κόστος διαχείρισης, το οποίο εν τέλει θα καλούνταν να καταβάλουν οι δημότες και αφετέρου διότι μειώνονται οι αέριοι ρύποι με αποτέλεσμα και την μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.Η θετική αυτή εξέλιξη είναι καρπός της άψογης συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια και συγκεκριμένα του Δημάρχου Λοκρών κ.Λιόλιου με τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη ο όποιος ως πρωταρχικό στόχο έχει την καλυτέρευση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην Περιφερεια με επέκταση αυτών στην υγεία των πολιτών.“

 

metafortosi-atalanti4

 

Δελτίο τύπου Εγκαίνια Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Δήμο Λοκρών

Σχολιάστε