Εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο στην Στερεά Ελλάδα

Εμπορικοί Ακόλουθοι1

Τους εμπορικούς ακολούθους χωρών από όλο τον κόσμο υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των δράσεων  για την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την προβολή των επιχειρήσεων της Στερεάς, που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον οργανισμό «Enterprise Greece».

Στις δράσεις συμμετέχουν 30 εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι αντίστοιχων χωρών, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και Έλληνες επιχειρηματίες. Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των ακολούθων για τα προϊόντα των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων και κυρίως, η αύξηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, από σήμερα και για τρεις ημέρες να επισκεφθούν επιχειρήσεις της περιφέρειας και να δουν ιδίοις όμμασι τις υποδομές και τη δραστηριότητά τους, ενώ θα πραγματοποιήσουν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εταιρειών, προκειμένου να ενημερωθούν για την επενδυτική τους δραστηριότητα και τις δυνατότητες εξαγωγής.

Εμπορικοί Ακόλουθοι2

Κατά την υποδοχή των ακολούθων ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε:

«Η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας αποτελεί για εμάς έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους μας. Ξεκινήσαμε με τα Κέντρα Στήριξης των επιχειρήσεών μας για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν και να σταθούν στα πόδια τους. Συνεχίζουμε με κινήσεις για να ανοιχτούν σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά. Είναι απόφασή μας να πάμε κόντρα στα λουκέτα και να προχωρήσουμε. Μοναδική λύση αλλά και ευκαιρία».

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της επίσκεψης.

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-Εμπορικοί-Ακόλουθοι

Συνολικό-Προγράμμα_Επισκέψεων_Synergassia_Region-of-Central-Greece

 

Σχολιάστε