Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιου Καραΐσκου για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

pste_default_featured_image-845x321

 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις υποψήφιες και τους υποψήφιους  οι οποίοι κατάφεραν μέσα από εντατική και μεθοδική μελέτη και προσπάθεια, να κατακτήσουν το στόχο που έθεσαν και να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης τους. Εύχομαι η νέα πορεία της ζωής σας, να σας οδηγήσει σε ακαδημαϊκές και μελλοντικά, επαγγελματικές επιτυχίες.

Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ για την προσπάθεια τους και όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν να επιτύχουν, συμβουλεύοντας τους, να μην αντιμετωπίσουν  με απογοήτευση την εξέλιξη αυτή και θυμίζοντας τους,  πως κάθε εμπόδιο μας δίνει δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουμε, με πίστη και αισιοδοξία το στόχο μας. Τους εύχομαι  καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη νέα  προσπάθεια στο επόμενο  εκπαιδευτικό έτος.

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ

Σχολιάστε