Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Διεταιρικό Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής Ογκολογίας, από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τη συμμετοχή δέκα εταιριών ογκολογικών νοσημάτων

dsc_0568

dsc_0825

«Προσπαθούμε να κάνουμε το νομό μας πόλο έλξης σημαντικών γεγονότων. Στόχος της περιφερειακής αρχής του Κώστα Μπακογιάννη είναι η Στερεά Ελλάδα να φιλοξενεί όσο το δυνατό περισσότερες και ουσιαστικότερες διοργανώσεις. Μια από αυτές είναι και το παρόν Συμπόσιο». 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός και σήμερα πραγματοποιεί την έναρξή του εδώ στην αίθουσα του Διοικητηρίου, αποδεικνύοντας ότι είναι παρούσα στις επιστημονικές προκλήσεις.

 

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Καθηγητή, κ. Μπράμη, την Αντικαρκινική Εταιρεία και την Πρόεδρό της, κ. Ταπανλή, τους καθηγητές της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και τον γιατρό και Αντιπεριφερειάρχη μας, Γιάννη Ταγκαλέγκα που χειρίστηκε το οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης.

Εύχομαι οι επιστημονικές συζητήσεις και αναζητήσεις τους να συμβάλλουν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Δελτίο Τύπου-1ο-Πανελλήνιο συνέδριο χειρουργικής

Σχολιάστε