Έγκριση έργου «Επείγουσα αποκατάσταση αστοχιών στα πρανή του επαρχιακού δρόμου Μοναστηρακίου – Μανάγουλης»

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κου Θάνου Μωραΐτη, εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2012 στην ΣΑΕΠ 066 το έργο «Επείγουσα αποκατάσταση αστοχιών στα πρανή του επαρχιακού δρόμου Μοναστηρακίου – Μανάγουλης» με προϋπολογισμό 2.392.000€ και πίστωση για το 2012 100.000€.

Όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή…

με αυτή την πίστωση θα δημοπρατηθεί το έργο και υπάρχει η δέσμευση, μετά τις απαιτούμενες διαδικασίες (προσυμβατικός έλεγχος κλπ.) που θα διαρκέσουν τουλάχιστον 3 μήνες, ότι θα υπάρξει η απαιτούμενη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου.

Η αποκατάσταση των πρανών στο συγκεκριμένο δρόμο θα λύσει σημαντικά προβλήματα στην περιοχή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό έργο γιατί εκτός από την ασφαλή διέλευση έχει και αναπτυξιακή διάσταση. Τώρα που έχει ο δρόμος κλείσει, και θα ανοίξει σε λίγες μέρες αλλά με μονή κατεύθυνση, δυσκολεύει την πρόσβαση στο Μοναστηράκι με αποτέλεσμα να υπάρχει μειωμένη κίνηση και να δημιουργούνται προβλήματα, τόσο στους κατοίκους όσο και στους επαγγελματίες.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ.