Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε κ. Jiohannes Hahn στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Συναντήσεις εργασίας με τον Περιφερειάρχη κ.Κλέαρχο Περγαντά στα γραφεία της Περιφέρειας και στην αίθουσα του Περιφ/κού Συμβουλίου

Σημαντικό γεγονός για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η επίσκεψη και συνάντηση του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ κ. JiohannesHahn με τον Περιφερειάρχη κ.Κλέαρχο Περγαντά, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Λαμία.

 Η συνάντηση περιελάμβανε, αρχικά, ωριαία συνομιλία του Επιτρόπου και του Περιφερειάρχη στο γραφείο του, παρουσία εκπροσώπων της ΕΕ και στελεχών της Περιφέρειας.

Στην συνέχεια τα θέματα της συνομιλίας παρουσιάστηκαν αναλυτικά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παρουσία και τη συμμετοχή του Επιτρόπου, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), καθώς και των προσκεκλημένων στην εκδήλωση επικεφαλής περιφερειακών παρατάξεων και περιφερειακών συμβούλων, Δημάρχων, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της Στερεάς Ελλάδας και ενδιαφερόμενου κοινού.

 Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα της συνάντησης, που εστιάζεται στο νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 και τις νέες ευκαιρίες για τη χώρα, την Περιφέρεια και την κοινωνία, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

 

 Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση απο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κλέαρχο Περγαντά

{gallery slider=boxplus.transition animation=3000}files/2014/deltia/PER_20140207_01{/gallery}

 

Σχολιάστε