1η Διαδρομή Κρασιού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας “Οινικές Αναζητήσεις”

 

 

 

 

Η πρώτη διαδρομή κρασιού στην Στερεά Ελλάδα είναι γεγονός Εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, σε όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία, πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 10 Μαΐου.

Δυο μέρες, δώδεκα οινοποιεία ,πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις γύρω από το κρασί. Οι επισκέπτες των οινοποιείων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά των παραγωγών της Στερεάς ,να κατασκευάσουν το δικό τους κρασί,να συμμετέχουν στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις , να περιηγηθούν στις φάρμες ,τα οινοποιεία, τα μουσεία οίνων και λαογραφίας, να συμμετέχουν σε workshops,να δοκιμάσουν φαγητά εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα και να αγοράσουν κρασιά και προϊόντα των οινοποιείων, σε ειδικές τιμές. Για τους μικρούς μας φιλους πραγματοποιήθηκαν παιδικές δραστηριότητες .

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα (ΕΝΟΑΚΕ) Κεντρικής Ελλάδος, διοργάνωσε την 1η διαδρομή κρασιού, με στόχο την προώθηση και ανάδειξη της οινοπαραγωγικής δύναμης της περιοχής αλλά και την καθιέρωσή της ως εξειδικευμένου τουριστικού προορισμού.

Φωτογραφίες από την 1η Διαδρομή Κρασιού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας “Οινικές Αναζητήσεις”