Συνάντηση Μπακογιάννη – Θεοδωράκη

 

Με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Λαμία, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Θεοδωράκη στη Στερεά Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για τα έργα της Περιφέρειας που αφορούν στο περιβάλλον και την ανάπτυξη, όπως η εξυγίανση του Ασωπού, για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν ως στόχο την καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων, όπως η παροχή οικονομικού βοηθήματος σε μαθητές της Α’ τάξης του Δημοτικού, αλλά και για την ανάπτυξη της «έξυπνης περιφέρειας» που ήδη καταγράφει επιτυχία στη μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πολιτών και έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε από τον επικεφαλής του «Ποταμιού» την έμπρακτη στήριξη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση που, όπως είπε «όταν αναπνέει, κάνει θαύματα». Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης τόνισε την ανάγκη απεμπλοκής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κομματική ομηρία που την «γονατίζει» εδώ και δεκαετίες γιατί το πολιτικό σύστημα την μπολιάζει μονίμως με εκείνα που χωρίζουν τους πολίτες και όχι με εκείνα που τους ενώνουν…ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Επίσκεψη Θεοδωράκη-1