Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου και της πολιτικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, προχωρά στην προδημοσίευση των δράσεων για την υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της παραγωγής αλλά και στην υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η προδημοσίευση, γίνεται από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη με σκοπό να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις δράσεις.

«Οι δράσεις για την ανταγωνιστικότητα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μίας οικονομίας, με υγιή χαρακτηριστικά, που θέλουμε να δημιουργήσουμε στην Στερεά Ελλάδα. Ισχυρή οικονομία και παραγωγή, ακόμη και σε συνθήκες κρίσης, έχεις μόνο όταν ενισχύεις καθημερινά την ανταγωνιστικότητα. Αυτό κάνουμε.
Εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία, κάθε δυνατότητα ανάπτυξης και προόδου» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, με αφορμή την δημοσίευση των κριτηρίων επιλεξιμότητας για τις δράσεις.

Η προδημοσίευση είναι διαθέσιμη στο  https://pste.gov.gr/?p=32718

 

Διαβάστε περισσότερα στο  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας