Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο Παράπλευρο Εθνικό Δίκτυο (Απ. Αριθμ ΔΔΝΣγ/οικ.70849/ΦΝ 393)

Η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά  ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στην τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, μετά την διευκρινιστική του σχετικού νόμου που καθορίζει ονομαστικά τους δρόμους:

1.Πύλη – όρια Νομού προς Φυλή

2.Οινόη – Σκούρτα – Στεφάνη – Τιτάνας – όρια Νομού  προς Μαγούλα

3.Γήπεδο Θήβας – όρια Νομού προς  Ερυθρές

4.Διασταύρωση Περιφερειακού (Άγιος Ιωάννης) – όρια Νομού προς Αμφίκλεια

5.Διασταύρωση Ριτσώνας – Θήβας

6.Σχηματάρι – όρια Νομού προς Βαθύ – Χαλκίδα(παλαιά χάραξη).

7.Θηβών – Λιβαδειάς

8.Δύο παράλληλους  της Εθνικής από Ριτσώνα ως Υλίκη

Το συγκεκριμένο θέμα που επί χρόνια απασχολεί την τοπική κοινωνία της Βοιωτίας είχε τεθεί σε προτεραιότητα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Π.ΣΤ.Ε.  , από την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά, στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη  Χρήστο και είναι αποτέλεσμα της άριστης και συντονισμένης συνεργασίας με την Αστυνομική Δ/νση  Βοιωτίας.

    «Η διασφάλιση των δρόμων μας,  είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

 Είναι σημαντικό γεγονός για τη Βοιωτία η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων με την σηματοδότηση των δρόμων μας .  Η Βοιωτία  που αποτελεί  Περιφερειακή Ενότητα διέλευσης τέτοιων οχημάτων, φροντίζει για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

 Ήδη έχουμε ως Περιφερειακή Ενότητα προβεί ,δια μέσου των υπηρεσιών μας, στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να τοποθετηθούν οι απαγορευτικές πινακίδες.

Η άριστη συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, επιφέρει αυτό το αίσιο αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1-11-2017